Wekelijks audicien aanwezig

Bij De Jong Optiek in Wateringen kunt u nu ook terecht met (h)oorklachten! Elke donderdag is er in samenwerking met Hoorstudio Strating een hoorspecialist aanwezig van 09.00-17.00 uur. Audicien Tanja de Liefde staat op deze tijden tot uw beschikking!

Audicien Tanja de Liefde

Een hoorspecialist is veel meer dan alleen verkoper van hoortoestellen. Met een geschikt hoortoestel bent u er namelijk nog niet; Tanja is gespecialiseerd in het verder aanpassen van zo’n toestel, zodat het helemaal voor u op maat gemaakt is. Op basis van uw ervaringen werkt Tanja samen met u naar het eindresultaat: relaxt en comfortabel horen.

Hoorstudio Strating

Onze audicien is afkomstig van Hoorstudio Strating. Deze professionals op hoorgebied zijn aangesloten bij StAr en Hoorprofs en de medewerkers zijn volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hoortoestellen en allerlei randapparatuur. Wat dacht u van hoortoestellen die draadloos kunnen communiceren met uw Bluetooth®? Tanja de Liefde informeert u graag over de mogelijkheden.

Kom langs!

Een goed gehoor zorgt voor een betere kwaliteit van leven. Neem geen genoegen met minder dan het beste en kom langs of maak een afspraak met onze audicien. Graag tot ziens bij De Jong Optiek Wateringen!